Gjennomkjøring av traseen 25. mai

IF Frøy inviterer til gjennomkjøring av traseen for Terrengsykkelrittet lørdag 25. mai 2024 Oppmøtet er ved Skullerudstua med start klokken 09.30. Runden tar ca tre timer med noen små stopp underveis. Det er også muligheter til å hoppe av runden underveis. Vi minner om at det vil være andre brukere av marka som det må…

IF Frøy inviterer til gjennomkjøring av traseen for Terrengsykkelrittet lørdag 25. mai 2024

Oppmøtet er ved Skullerudstua med start klokken 09.30.

Runden tar ca tre timer med noen små stopp underveis. Det er også muligheter til å hoppe av runden underveis.

Vi minner om at det vil være andre brukere av marka som det må tas hensyn til. Dette er ikke et ritt, og det vil ikke være vakter som kan stoppe turgåere og andre brukere. Husk også nok drikke og eventuell mat.

Husk også at det er stor skogbrannfare i marka nå.

Har du ikke meldt deg på enda? Husk at fristen for ordinær påmelding er mandag 27. mai klokken 23.59.