Det blir «Velkommen tilbake»-rabatt også i år

Terrengsykkelrittet tilbyr 200 kroner i «Velkommen tilbake»-rabatt for alle som nå egentlig skulle betalt 899 kroner i startkontingent.

IF Frøy ønsker at flest mulig skal delta i Terrengsykkelrittet. Siden mange nå melder seg på kortere tid før rittet, er det også mange som har fått høyeste ordinære pris. Vi tilbyr derfor 200 kroner i rabatt til alle som nå skulle betalt 899 kroner. Dette gjelder i Mastersklassene og i alle Sportsklassene.

Rabatten gis til klokken 23.59 tirsdag 6. juni. Etter det er det etteranmeldingspris på 1000 kroner.

Rabatten er alt lagt inn i EQ Timing, slik at korrekt pris kommer opp.

Har du alt meldt deg på til full pris, refunderer vil rabatten til deg. Vi vil kontakte deg for å få nødvendig info. VIKTIG: Har du meldt deg på, men ikke betalt fakuraen, må du betale hele beløpet – og få refundert forskjellen. Om du selv legger ikke rabatten i systemet, blir det kluss i det tekniske systemet.

PS: Medlemmer i IF Frøy får ytterligere rabatt. Om du tenker på å melde deg inn i klubben kan nå derfor være korrekt tidspunkt.