| |

Tørt og fint i Terrengsykkelritt-traseen

Traseen for Terrengsykkelrittet er tørr og fin allerede nå, knappe fire uker før rittet.

Vinteren har vært snørik også i Østmarka, men nå er traseen for Terrengsykkelrittet tørr og fin. Det er bare å melde seg på.

Mange rittarrangører sliter med store snømengder, og nylig kom dessverre beskjeden om at NM maraton Hanekamp og Rypejakta i Eiker 20. mai må utsettes. I Trondheim settes nå gravenmaskiner inn for å gjøre traseene klare til NM i rundbane og kortbane i pinsen.

Terrengsykkelrittet er derfor glad for å kunne si at Østmarka alt nå er klar til å ta i mot syklistene i det som blir første maratonmulighet. Som bildet viser er det tørt og fint i nesten hele traseen. Rittet går i år så sent som 10. juni, og været skal bli veldig dårlig fram til da om ikke forholdene blir optimale.

Noen steder er det klopper som må repareres.Det gjøres i disse dager.

Det er derfor ingen grunn til å vente med påmelding hverken for tursyklister eller for eliten. IF Frøy er klar for å lage en sykkelfest også i år.

I ukene fremover vil vi komme med nyheter om rittet, så her er det bare å glede seg.