|

Lars Håkon vant gratis deltakelse

Lars Håkon Hegertun hørte på Terrengsykkelpodden, og vant gratis deltakelse i Terrengsykkelrittet.

Lars Håkon Hegertun gleder seg til Terrengsykkelrittet 28. mai.

Den ivrige terrengsyklisten som konkurrerer for Grimstad SK hørte på innslaget om Terrengsykkelrittet i Terrengsykkelpodden. Han var så heldig å bli trukket ut som vinner av en gratis tur i Østmarka.

– Jeg gleder meg til å måle krefter med andre terrengsyklister, håper på mye folk og god stemning. Jeg er spent på om jeg karer å utføre rittet som planlagt, få i meg nok næring til ca riktig tid og ta meg ut litt mer enn jeg gjorde i fjor, sier han

Vinneren vurderte å stille på to runder, men fant ut at ikke   helt er der.

– Jeg hadde nok kommet gjennom dobbel dose, men tror jeg vil  oppleve større sykkelglede ved en runde. Mulig jeg stiller til to runder neste år, sier Jan Håkon, som deltar i Sport 40-49 år.

Vi minner om at fristen for ordinær påmelding til «Velkommen tilbake»-pris er ved midnatt natt til mandag. Det er derfor ingen grunn til å vente. Husk bare at du klikker på riktig ritt – enten Sport eller aktive klasser.

Du kan høre Terrengsykkelpodden-episoden om Terrengsykkelrittet her.